Τραυματισμός αλλοδαπού αλιεργάτη στη Ρόδο –

Τραυματισμός αλλοδαπού αλιεργάτη στη Ρόδο – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητή στην Πάτρα

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ρόδου, για περιστατικό πτώσης και τραυματισμού 27χρονου αλλοδαπού αλιεργάτη, στις χερσαίες εγκαταστάσεις ιχθυοκαλλιέργειας στη βραχονησίδα «ΜΑΚΡΥ», δυτικά της νήσου Ρόδου.

Άμεσα στο σημείο κατέπλευσε η φορτηγίδα «ΣΥΜΗ ΦΙΣ ΙΙ» Ν.Ρ. 219, με επιβαίνοντες δύο άνδρες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 27χρονο και τον μετέφεραν στο λιμένα «ΚΑΜΕΙΡΟΥ ΣΚΑΛΑΣ», απ’ όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 58χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος (τράκτορας-επικαθήμενο), διότι διαπιστώθηκε πως μετέφερε επιμελώς κρυμμένους σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη κάτω από το φορτίο του επικαθήμενου, το οποίο αποτελούταν από παλέτες με σκραπ αλουμινίου και συγκεκριμένα στο κενό που δημιουργούταν ανάμεσα στο ξύλινο πάτωμα και στο σασί του ανωτέρω επικαθήμενου, επτά (07) αλλοδαπούς, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα καθώς και ένα (01) μαχαίρι μήκους 13 εκατοστών που βρέθηκε στην κατοχή του 58χρονου.

*****

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υπ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, μία (01) αλλοδαπή, η οποία κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το πλαστό έγγραφο.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL