Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Καβάλα

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Καβάλα – Βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ-Δ/Ρ «ΔΩΡΙΕΥΣ» στην Κέρκυρα – Προσκρουση πλοίου στο Ηράκλειο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, επί της οδού Ερυθρού Σταυρού στην Καβάλα, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα με οδηγό έναν 31χρονο, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε ένας 31χρονος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 31χρονου οδηγού της δίκυκλης μοτοσυκλέτας, oοποίος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου παραμένει νοσηλευόμενoς.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.

                                                             *****

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Δ/Ρ «ΔΩΡΙΕΥΣ» Ν.Π. 12114, ότι κατά τον πλου του εγκεκριμένου δρομολογίου του από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας προς Κέρκυρα, υπέστη μηχανική βλάβη.

Με τον κατάπλου του «ΔΩΡΙΕΥΣ» στο λιμένα της Κέρκυρας, αποβιβάστηκαν ασφαλώς  οι 126 επιβάτες, ενώ  απαγορεύτηκε ο απόπλους του από την οικεία Λιμενική Αρχή, μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς και την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας, από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

*****

Πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου για περιστατικό πρόσκρουσης του C/V«KRETA» σημαίας Μάλτας με το ελλιμενισμένο στον προβλήτα Ε/Γ-Τ/Ρ «ΖΑΝΑΝΤΟΥ» Ν.Π. 11584.

Από το περιστατικό προκλήθηκαν  υλικές ζημιές, ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε  θαλάσσια ρύπανση.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκομίσεως σχετικών βεβαιωτικών διατήρησης κλάσης από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL