Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα -

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα - Σύλληψη φυγόποινου στην Κόρινθο -  Εντοπισμός θαλάσσιων κυτών κατά τον μήνα Νοέμβριο – Διακομιδές ασθενών

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην οδό «ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ» στην Ηγουμενίτσα, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 29χρονο, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα την πτώση και τον τραυματισμό του οδηγού .

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, για περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας.

*****

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, από προσωπικό του Λιμεναρχείου Κορίνθου,  43χρονος οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου καθότι διαπιστώθηκε ότι εκκρεμείεις βάρος του δωκτικό έγγραφο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου.

*****

Εντοπίστηκαν κατά τον μήνα Νοέμβριο τρία (03) νεκρά θαλάσσια κύτη και ένα (01) τραυματισμένο και συγκεκριμένα:

- μία (01) τραυματισμένη θαλάσσια χελώνατου είδους «ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑ» από προσωπικό  Λιμενικού Τμήματος Αμαλιάπολης, στην περιοχή του Αχίλλειου Μαγνησίας.

- μία (01) νεκρή θαλάσσια χελώνα του είδους «ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑ» από προσωπικό  Λιμενικού Σταθμού Φαναρίου, στην παραλία Φανουρίου Ροδόπης.

- ένα (01) νεκρό δελφίνι από προσωπικό του Ε’  Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, στα βράχια της παραλίας της Φρεαττύδας.

- ένα (01) νεκρό δελφίνιαπό προσωπικό του Λιμενικού Σταθμού Αγίας Κυριακής Τρικέρων, στην παραλία Μουρτιάς Προμυρίου Μαγνησίας.

Από τις ανωτέρω Λιμενικές Αρχές ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες και Φορείς για την περίλθαψη και υγειονομική ταφή των ανωτέρω θαλάσσιων κυτών.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

·         59χρονης, από το λιμάνι Λειψών στο λιμάνι της Καλύμνου, με  πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

·         16χρονης, από το λιμάνι της Σχοινούσας στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν. 57.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL