Τραυματισμός αλλοδαπού ναυτικού σε Φ/Γ πλοίο στη Μήλο –

Τραυματισμός αλλοδαπού ναυτικού σε Φ/Γ πλοίο στη Μήλο – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα – Συνέχεια ενημέρωσης για την ανεύρεση όπλων και πυρομαχικών στην Κυνουρία την 06-12-2013

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μήλου, για περιστατικό τραυματισμού 46χρονου αλλοδαπού ναυτικού, μέλους πληρώματοςτου Φ/Γ «VICTORY» σημαίας ΑΝΤΙΓΚΟΥ-ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΤΑ, το οποίο βρισκόταν σε εγκαταστάσεις ιδιωτικής εταιρείας στο λιμένα «ΒΟΥΔΙΑ».

Ο 46χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε στη μέση μετά από πτώση του κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας  της περιοχής, από όπου εξήλθε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Συνελήφθη,βραδινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 27χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό δελτίο αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

*****

Συνέχεια ενημέρωσης:

 

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Π. Άστρους, για ανεύρεση γεμιστήρα μπροστά στο νότιο λιμένα Ξηροπήγαδου Δήμου Κυνουρίας.

Άμεσα προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβη στην περιοχή και περισυνέλεξε έναν κενό γεμιστήρα, μερικώς οξειδωμένο, από βάθος 20 μέτρων.

Από τη Λιμενική Αρχή Π. Άστρους που διενεργεί την προανάκριση η γεμιστήρα πρόκειται να αποσταλεί στη Δ.Ε.Ε./Τ.Ε.Ο. για περαιτέρω έλεγχο – εξέταση.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL