Τροχαίο ατύχημα στη Χαλκίδα και σύλληψη οδηγού –

Τροχαίο ατύχημα στη Χαλκίδα και σύλληψη οδηγού – Συνδρομή σε έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. προς εντοπισμό αγνοούμενου στη περιοχή Π. Φώκαιας – Εύρεση πτώματος σε αποσύνθεση στα Χανιά - Κατάσχεση ζώντων δολωμάτων και καταδυτικού εξοπλισμού στην Καβάλα- Διακομιδή ασθενούς

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, επί της οδού Εθνικής Συμφιλίωσης εντός της χερσαίας ζώνης του βόρειου λιμένα Χαλκίδας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 44χρονο, προσέκρουσε σε πέντε (05) οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα επί της ανωτέρω οδού.

Από την πρόσκρουση δεν προκλήθηκε τραυματισμός ενώ ο 44χρονος συνελήφθη διότι μετά από αλκοολομέτρηση που του διενεργήθηκε βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας ενώ ο ανωτέρω συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Παλαιάς Φώκαιας από το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την ύπαρξη Ι.Χ.Ε. οχήματος το οποίο είχε εκτραπεί από το οδόστρωμα σε βραχώδη περιοχή πλησίον της θάλασσας στο 56ο χιλιόμετρο της παραλιακής λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου.

Άμεσα στο σημείο μετέβη προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και σε συνεργασία με στελέχη ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν ότι το ανωτέρω όχημα εξετράπη της πορείας του από το οδόστρωμα,  και κατέληξε σε απόσταση περίπου 20 με 40 μέτρα από το οδόστρωμα σε δύσβατη περιοχή, πάνω στα βράχια, πλησίον της θάλασσας.

Από τα στοιχεία που βρέθηκαν στο όχημα οδηγός φέρεται 47χρονος ημεδαπός.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από θαλάσσης με πλωτό περιπολικό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. , προσωπικό Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιώτη δύτη με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Τυχόν εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σούδας, ότι πτώμα ανδρός σε αποσύνθεση είχε εκβραστεί στην ακτή «ΚΕΡΑ» Αλμυρίδα Αποκορώνου νομού Χανίων.

Ανωτέρω πτώμα έφερε εσώρουχο και κάλτσες μαύρου χρώματος, ενώ διακομίστηκε στο Γ.Ν.Ν. Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄Λιμενικό Τμήμα Σούδας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας.

*****

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, σε διενεργηθέντα έλεγχο από προσωπικό Λιμενικής Αρχής Καβάλας στη θαλάσσια περιοχή «ΠΑΛΗΟΥ» Καβάλας, εντοπίστηκε 48χρονος ημεδαπός να αλιεύει υδρόβιους οργανισμούς με αυτόνομο καταδυτικό εξοπλισμό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που κίνησε την διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων, κατασχέθηκε ποσότητα τριακοσίων δεκαπέντε (315) ατόμων ζώντων δολωμάτων του είδους λαθούρι (holothuria), μία (01) φιάλη κατάδυσης 15lt, ένα (01) τζάκετ ρύθμισης πλευστότητας, ένας (01) ρυθμιστής αναπνοής με δύο (02) στάδια, ένας (01) ρυθμιστής αναπνοής (Β στάδιο) και μία κονσόλα (μανόμετρο – βαθύμετρο).

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής,διεκομίσθη απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Νάξουστο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν. 57, 85χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL