Σύλληψη για ναρκωτικά στη Χίο

Σύλληψη για ναρκωτικά στη Χίο – Σύλληψη παράνομων μεταναστών και αλλοδαπών διακινητών στην Ηγουμενίτσα – Μεταφορά ασθενών

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Χίου, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο, 21χρονος ημεδαπός διότι πέταξε μια (01) πλαστική συσκευασία η οποία περιείχε περίπου 15 γραμμάρια ακατέργαστη ινδική κάνναβη. Σε περαιτέρω έλεγχο, βρέθηκε στη χειραποσκευή του μια (01) μεταλλική συσκευασία που περιείχε τέσσερα (04) δισκία «XANAX».

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

=========================

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 30χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος καθώς και ο 35χρονος αλλοδαπός συνοδηγός, διότι μετέφεραν τρεις αλλοδαπούς (1 γυναίκα και 2 ανήλικα) που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε.

=========================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λ.Σ.– ΕΛ.ΑΚΤ., μεταφέρθηκαν σήμερα, από το λιμάνι Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ., 17χρονος και 16χρονος, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL