Σύλληψη για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη και την Κω

Σύλληψη για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη και την Κω – Πνιγμοί στην Κορώνη την Πάτρα και τη Χίο – Συνδρομή σε ακυβέρνητο Α/Κ σκάφος στη Θεσσαλονίκη – Μεταφορές ασθενών

 

Συνελήφθη, στις 12.45 σήμερα, στην περιοχή Συνοικισμός Λέσβου, 39χρονος διότι μετά από πληροφορίες που υπήρχαν ότι κατέχει ναρκωτικές ουσίες δεν συμμορφώθηκε σε κλήσεις ανδρών της Λιμενικής Αρχής, προσπάθησε να διαφύγει και στην προσπάθειά του αυτή τοποθέτησε μέσα σε γλάστρα δύο (02) πλαστικές συσκευασίες, που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους 3,00 γραμμαρίων.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

=========================

Συνελήφθη σήμερα στις 18.45 στον επιβατικό λιμένα Κω, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής,  κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 23χρονος διότι βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στις αποσκευές του ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 3,3 γραμμαρίων.

Από το Λιμεναρχείο Κω, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε η ναρκωτική ποσότητα.

=========================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, σήμερα στις 10.05, από τη θαλάσσια περιοχή ΠΕΡΟΥΛΙΑ δήμου Πύλου, 81χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ νεκροψία - νεκροτομή  πρόκειται να διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Π.Π.Γ.Ν. Πατρών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

=========================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, σήμερα στις 13.30, από τη θαλάσσια περιοχή ΚΑΛΟΓΡΙΑ Αχαΐας, 51χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κ. Αχαΐας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ στη συνέχεια η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» για νεκροψία νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κορώνης. 

=========================

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, σήμερα στις 12.30, από τη θαλάσσια περιοχή ΑΓ.ΔΥΝΑΜΗΣ Χίου, 65χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας «ΠΥΡΓΙΟΥ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός της πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιώς για νεκροψία νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου. 

=========================

Η Λιμενική Αρχή Ν. Μηχανιώνας ενημερώθηκε σήμερα στις 17.05 ότι το ερασιτεχνικό Α/Κ σκάφος «ΑΝΝΑ» Λ.Θεσ/νικης 9291 βρισκόταν ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ ΠΑΛΙΟΜΑΝΑΣ – ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ του κόλπου Θεσσαλονίκης.

Άμεσα απέπλευσαν προς παροχή βοήθειας από το αλιευτικό καταφύγιο Αγγελοχωρίου το Ε/Π - Α/Κ σκάφος «ΤΟΥΛΑ» Σ.Θ.1326 και το ερασιτεχνικό σκάφος «ΚΙΚΗ» Λ.Ν.Μ.1022 με επιβαίνοντες και στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ν.Μηχανιώνας.

Στις 18.00 εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή «ΝΑΖΙΚΙ» του κόλπου Θεσ/νικης το Α/Κ «ΑΝΝΑ» και ρυμουλκήθηκε από το Ε/Π - Α/Κ «ΤΟΥΛΑ» καταπλέοντας στο αλιευτικό καταφύγιο Αγγελοχωρίου στις 18.30 και οι τρεις επιβαίνοντες του Α/Κ «ΑΝΝΑ» αποβιβάστηκαν καλά στην υγεία τους.

Από το Α΄Λ/Τ Ν. Μηχανιώνας διενεργείται προανάκριση.     

=========================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λ.Σ.– ΕΛ.ΑΚΤ., πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι παρακάτω μεταφορές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

·        87χρονης, από το λιμάνι Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. και

·        67χρονου, από τη Σέριφο στη Σύρο με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL