Τραυματισμός αλλοδαπού ναυτικού σε Φ/Γ πλοίο στο Πέραμα

Τραυματισμός αλλοδαπού ναυτικού σε Φ/Γ πλοίο στο Πέραμα – Ανεκτέλεστο δρομολόγιο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου λόγω μηχανικής βλάβης στο Βόλο – Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα - Διακομιδή ασθενούς

 

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Περάματος, για περιστατικό τραυματισμού 52χρονου αλλοδαπού ναυτικού, μέλους πληρώματος του Φ/Γ «GIORGOSB» σημαίας Μάλτας, το οποίο βρισκόταν στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Ο 52χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε στα άκρα του αριστερού του χεριού, μεταφέρθηκε  σε Κλινική του Πειραιά, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Βόλου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ- Ο/Γ «ΠΡΩΤΕΥΣ» Ν.Π. 4007 το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Βόλο για Σκιάθο – Γλώσσα Σκοπέλου, με 109 επιβάτες, 13 Ι.Χ. επιβατηγά ,08 Φ/Γ οχήματα και 01 δίκυκλο, ότι κατά τον απόπλου και εντός του λιμένα Βόλου διαπιστώθηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.

Μετά τον επανακατάπλου του «ΠΡΩΤΕΥΣ» στο λιμάνι του Βόλου, αποβίβασε με ασφάλεια τους επιβάτες και τα οχήματα. Το σημερινό δρομολόγιο του πλοίου παρέμεινε ανεκτέλεστο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου μέχρι οριστικής αποκατάστασης της ζημιάς και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

*****

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ανκόνα Ιταλίας, τρεις(03) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα παραπάνω πλαστά έγγραφα.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Ν.Π. 11282 από το λιμάνι της Σκύρουστο λιμάνι της Κύμης, 86χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL