Εντοπισμός αγνοούμενου ανηλίκου στην Αρτέμιδα Αττικής

Εντοπισμός αγνοούμενου ανηλίκου στην Αρτέμιδα Αττικής – Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Α/Ψ σκάφους στο Κιάτο – Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη και το Ηράκλειο

 

Το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, ότι αγνοείτο 10χρονο αγόρι στην Αρτέμιδα, το οποίο εθεάθη τελευταία φορά στην παραλία.

Άμεσα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, η οποία ενεργοποίησε το πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, ενώ και από ξηρά διενεργούνταν έρευνες σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ.

Τελικά, στις 17.00, το αγόρι εντοπίστηκε σε κατάστημα της περιοχής, καλά στην υγεία του και παρελήφθη από τον πατέρα του, ο οποίος είχε μεταβεί εκεί μαζί με στελέχη του Κ.Λ. Ραφήνας.      

=================

Η Λιμενική Αρχή Κιάτου ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες από τον κυβερνήτη του Ε/Γ-Α/Ψ «ΓΙΩΡΓΗΣ ΜΑΝΟΣ ΙΙ» Ν.Θεσ/νικης 343, το οποίο διερχόταν από τη θαλάσσια περιοχή, ότι επρόκειτο να καταπλεύσει στο λιμάνι του Κιάτου προς αποκατάσταση μηχανικής βλάβης.

Μετά τον κατάπλου του σκάφους διενεργήθηκε έλεγχος από κλιμάκιο της Λιμενικής Αρχής και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε άδεια απόπλου και δεν έφερε τα ναυτιλιακά του έγγραφα σε ισχύ, καθόσον είχε διαγραφεί από τα Νηολόγια του Κ.Λ. Θεσσαλονίκης λόγω αγοραπωλησίας, ενώ κατά δήλωση του 35χρονου αλλοδαπού κυβερνήτη είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας.

Από το Λιμενικό Σταθμό Κιάτου, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι αποκατάστασης της μηχανικής βλάβης, έκδοσης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας καθώς και των προβλεπόμενων ναυτιλιακών εγγράφων.  

=================

Συνελήφθη, σήμερα στις 07.30, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 21χρονος διότι βρέθηκε στην κατοχή του μία πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 2,28 γραμμαρίων.

Επίσης, συνελήφθη, σήμερα στις 07.40, στο ίδιο λιμάνι, 37χρονος διότι βρέθηκε στην κατοχή του μία πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 8,55 γραμμαρίων. 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης διενεργούνται προανακρίσεις, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.     

=================

Συνελήφθη, σήμερα στις 08.30, στο λιμάνι του Ηρακλείου, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, μετά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 30χρονος αλλοδαπός, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. όχημά του βρέθηκε κρυμμένη μέσα στο τασάκι του οχήματος μία πλαστική συσκευασία, που περιείχε ακατέργαστη ινδική κάνναβη βάρους 3,00 γραμμαρίων, 3,5 δισκία VULBEGALκαι 1 δισκίο HIPNOSEDON.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες. 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL