Ατύχημα εντός του λιμένα Ηρακλείου με τραυματισμούς -

Ατύχημα  εντός του λιμένα Ηρακλείου με τραυματισμούς - Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα - Συλλήψεις για απειλή, εξύβριση, παράνομη οπλοκατοχή και πρόκληση σωματικής βλάβης στο Μεσολόγγι

Ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στη γλίστρα της προβλήτας ΄6΄ εντός του λιμένα Ηρακλείου, όταν τρέιλερ με το οποίο μεταφερόταν το Τ/Χ φουσκωτό σκάφος «ΙΩΑΝΝΑ» Τ. Αγίου Νικολάου 91, το οποίο ελκόταν από Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 53χρονος, απασφάλισε από τον κοτσαδόρο με αποτέλεσμα να κυλήσει επί της γλίστρας και να προσκρούσει σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 32χρονο ο οποίος επρόκειτο να καθελκύσει με τρέιλερ έτερο φουσκωτό σκάφος.

Κατά την κύλιση του τρέιλερ, οι δύο (02) επιβαίνοντες  στο «ΙΩΑΝΝΑ», ηλικίας 47 και 35 ετών αντίστοιχα, πήδηξαν από το σκάφος με αποτέλεσμα να τραυματιστούν κατά την πτώση τους στη γλίστρα.

Άμεσα οι ανωτέρω τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για την παροχή των πρώτων βοηθειών όπου και παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου. 

*****

21χρονη αλλοδαπή συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Συγκεκριμένα η ανωτέρω σε έλεγχο πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, βρέθηκε να κατέχει πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.

Τρεις (03) αλλοδαποί συνελήφθησαν, ηλικίας 34, 31 και 16 ετών αντίστοιχα, απογευματινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Συγκεκριμένα οι ανωτέρω σε έλεγχο πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, βρέθηκαν να κατέχουν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα ενώ κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα ο 16χρονος συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος λόγω ανηλικότητας καθώς και η 31χρονη συλληφθείσα καθότι συνόδευε τα τρία (03) ανήλικα τέκνα της.

*****

42χρονος συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην προβλήτα Τουρλίδας Μεσολογγίου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Συγκεκριμένα ο ανωτέρω επιτέθηκε σε 39χρονο, αρχικά απειλώντας και εξυβρίζοντάς τον ενώ στη συνέχεια τον τραυμάτισε ελαφρά στο αριστερό του χέρι με μεταλλικό σπαθί μήκους λάμας 36 εκατοστών.

Άμεσα ο ανωτέρω τραυματίας μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών από όπου και εξήλθε.

Από το Υπολιμεναρχείο Μεσολογγίου που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω όπλο.

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL