Σύλληψη παράνομου μετανάστη στην Πάτρα –

Σύλληψη παράνομου  μετανάστη στην Πάτρα – Θάνατος γυναικός στην Ερέτρια – Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση με ληγμένο διεθνές δίπλωμα οδήγησης – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Χαλκίδα – Σύλληψη για κατοχή κάννης κυνηγετικού όπλου στο Λαύριο – Διακομιδές ασθενών

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, ένας (01) μετανάστης, διότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες , από τη θαλάσσια περιοχή λιμένα Ερέτριας , 80χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της,  ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ερέτριας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας.

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης για σύγκρουση αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ με φορτηγό όχημα στο ΝΤΟΚ 24 του λιμένα.

Από τη σύγκρουση δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο ανωτέρω φορτηγό.

Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε στα έγγραφα του φορτηγού και του 28χρονου αλλοδαπού οδηγού, προέκυψε ότι το δίπλωμα οδήγησης του οδηγού είχε λήξει και συνελήφθη.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

*****

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό, βραδινές ώρες χθες, επί της Λεωφόρου «ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΗ» στη Χαλκίδα.

Ειδικότερα, , Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 21χρονο, παρέκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε παρακείμενο τοιχίο δεξιά του οδοστρώματος και στη συνέχεια ανετράπη.

Ο οδηγός εξήλθε του οχήματος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Από αλκοολομέτρηση που του διενεργήθηκε με συσκευή επνεόμενου αέρα βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ενώ επιβλήθηκαν και διοικητικές κυρώσεις.

*****

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι του Λαυρίου, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής 27χρονος, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του μία (01) κάννη κυνηγετικού όπλου η οποία δεν ήταν καταχωρημένη στο δελτίο κατοχής του κυνηγετικού όπλου.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

·         23χρονης, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν. 57, 

·         72χρονης και 18χρονου, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν. 57,  

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL