Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με το σκάφος «JULIANO»

Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με το σκάφος «JULIANO» - Τραυματισμός επιβάτη στο Κ/Ζ «LOUISMAJESTY» - Συνέχεια ενημέρωσης για εντοπισμό αγνοούμενου λουόμενου στην Άνδρο

Συνέχεια ενημέρωσης:

Κατέπλευσε βραδινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Ηρακλείου το σκάφος «JULIANO» με 11 επιβαίνοντες.

=============================

Σήμερα στις 15.40, η Λιμενική Αρχή Πάτμου ενημερώθηκε από τον πλοίαρχο του Κ/Ζ «LOYISMAJESTY» σημαίας Μάλτας, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι σκάλας Πάτμου, ότι 50χρονη αλλοδαπή επιβάτης, τραυματίστηκε και χρήζει μεταφορά στο τοπικό Κέντρο Υγείας.

Άμεσα η 50χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Πάτμου, ενώ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Γ.Γ.Ν. Σάμου, για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Η μεταφορά πραγματοποιήθηκε με  πλωτό περιπολικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Πάτμου. 

=============================

Συνέχεια ενημέρωσης:

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Άνδρου, σήμερα στις 14:15, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ «ΘΕΟΛΟΠΟΣ Π.» που εκτελούσε δρομολόγιο από Τήνο προς Άνδρο, ότι επιβάτης του πλοίου εντόπισε πτώμα ανθρώπου στη θάλασσα νοτιοδυτικά της Άνδρου.

Άμεσα αναχώρησαν από λιμένα «ΜΠΑΤΣΙΟΥ» το Τ/Χ σκάφος «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΠ» Τ.Α.45 με επιβαίνοντες κλιμάκιο Μ.Υ.Α./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ και το Α/Κ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ» Ν.Κ. 163 με προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Η σορός εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από το κλιμάκιο Μ.Υ.Α./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ και μεταφέρθηκε στο λιμένα «ΜΠΑΤΣΙΟΥ» και από εκεί στο Κέντρο Υγείας Άνδρου , όπου πιστοποιήθηκε ιατρικά ο θάνατος του.

Από φιλικό του πρόσωπο αναγνωρίσθηκε ότι η σορός ανήκει στον 67χρονο αλλοδαπό, έρευνες για τον εντοπισμό του οποίου είχαν ξεκινήσει βραδινές ώρες χθες.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, για νεκροψία – νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Άνδρου.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL