Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και αλλοδαπού διακινητή στην Πάτρα

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και αλλοδαπού διακινητή στην Πάτρα

 

Ένας (01) αλλοδαπός διακινητής και οκτώ (08) παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες,  στη πύλη εισόδου οχημάτων στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Ειδικότερα, ύστερα από διενεργούμενο έλεγχο σε φορτηγό όχημα, διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος αλλοδαπός οδηγός του, μετέφερε μέσα σε κρύπτη στο χώρο του φορτίου, το οποίο αποτελείτο από παλέτες με φάρμακα, τους ανωτέρω μετανάστες, οι  οποίοι και στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν το ανωτέρω φορτηγό όχημα και δύο (02) κινητά τηλέφωνα.

                                                                                                        

Επιπρόσθετα, επτά (07) παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν,μεσημβρινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι, οι δύο (02) εξ’ αυτών, στα ημιαξόνια σταθμευμένου επικαθήμενου οχήματος και οι υπόλοιποι πέντε (05), εντός του χώρου του φορτίου άλλου σταθμευμένου επικαθήμενου οχήματος, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.

 

Επίσης, τρεις (03) παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε δύο (02) φορτηγά οχήματα με επικαθήμενο, εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι στα ημιαξόνια αυτών, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.

 

Ακόμη, ένας (01) παράνομος μετανάστης συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο, εντοπίστηκε πρόχειρα κρυμμένος στα αξόνια εν λόγω οχήματος, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από την χώρα.

 

Τέλος,  ένας (01) παράνομος μετανάστης συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε εντός του χώρου του φορτίου φορτηγού οχήματος, το οποίο αποτελείτο από παλέτες με χαρτοκιβώτια, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από την χώρα.

 

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL