Ανεύρεση χρυσών αντικειμένων στη Ρόδο –

Ανεύρεση χρυσών αντικειμένων στη Ρόδο – Τραυματισμός γυναικός στο λιμάνι της Χίου –Μη εκτέλεση δρομολογίου Ε/Γ-Ο/Γ «EUROPEANEXPRESS» σημαίας Κύπρου λόγω επίσχεσης εργασίας  

                    Πρωινές ώρες σήμερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, βρέθηκαν στην κατοχή 50χρονου τρία (03) χρυσά νομίσματα και ένα (01) χρυσό δαχτυλίδι.

            Τα ανωτέρω ευρήματα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του Κλιμακίου 4ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Ρόδου ανήκουν στην Ελληνιστική και Βυζαντινή περίοδο και εμπίπτουν στις διατάξεις για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομίας.

                 Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

*****

            Μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου, για τον τραυματισμό γυναικός πλησίον χώρου πρόσδεσης Ε/Γ- Ο/Γ πλοίων από μεταλλικό αντικείμενο.

            Το ανωτέρω αντικείμενο αποσπάστηκε από ναυτικό κλειδί που συγκρατούσε κάβο του Φ/Γ «EVIACEMENTIV» Ν. Χαλκίδας 30, το οποίο ελλιμενιζόταν στο ανατολικό τμήμα του βόρειου προβλήτα λιμένα Χίου και εκτινάχθηκε από μεγάλη απόσταση. 

            Η 23χρονη τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια εξήλθε.

            Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Χίου.

*****

         Προσήλθαν, απογευματινές ώρες σήμερα στο Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, είκοσι (20) μέλη του πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ «EUROPEANEXPRESS» σημαίας Κύπρουκαι προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας μέχρι την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών τους.

      Το προγραμματισμένο δρομολόγιο του πλοίου σήμερα και ώρα 17:00 από Πειραιά για Σύρο - Εύδηλο- Άγ.Κήρυκο- Φούρνους- Καρλόβασι- Βαθύ παρέμεινε ανεκτέλεστο.

         Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Κατηγορία:


Wildcard SSL