Σύλληψη για αντίσταση στην Ηγουμενίτσα -

Σύλληψη για αντίσταση στην Ηγουμενίτσα - Ανεύρεση κάννης πιστολιού στη Ρόδο - Διακομιδή ασθενούς

58χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, από στελέχητης οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε νομότυπο έλεγχο που επρόκειτο να του διενεργηθεί ενώ κατά τη σύλληψή του προέβαλε αντίσταση και προκάλεσε απλές σωματικές βλάβες σε στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Προανάκριση διενεργείται, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από  το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ ο 58χρονος συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα.

*****

Μέρος κάννης πιστολιού διαμετρήματος 0,25 ιντσών, παραδόθηκε απογευματινές ώρες χθες, στη Λιμενική Αρχή Ρόδου.

Η ανωτέρω κάννη ανευρέθη κατά τη διάρκεια αυτόνομης κατάδυσης 35χρονου στη θαλάσσια περιοχή «ΛΑΔΙΚΟΥ» Ρόδου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανευρεθείσα κάννη και πρόκειται να προωθηθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. για εργαστηριακό έλεγχο.

Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα www.hcg.gr

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., 49χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL