Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ελευσίνα –

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ελευσίνα – Ελαφρά πρόσκρουση Κ/Ζ «LOUIS OLYMPIA» σημαίαςΜάλτας στολιμάνι του Ηρακλείου – Ακυβερνησία σκάφους με τρεις (03) επιβαίνοντες στο Βόλο

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό οδηγού δικύκλου σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, επί της οδού Κανελλοπούλου στην παραλία της Ελευσίνας.

Συγκεκριμένα, δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 28χρονο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε τηλεφωνικό θάλαμο και εν συνεχεία σε κολώνα φωτισμού. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 28χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο «ΘΡΙΑΣΙΟ» Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας.

*****

Προσέκρουσε ελαφρά, πρωινές ώρες σήμερα, το Κ/Ζ «LOUIS OLYMPIA» σημαίας Μάλτας, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης, στον προβλήτα ΙΙ του λιμένα Ηρακλείου ενώ στην περιοχή έπνεαν άνεμοι Β-ΒΑ εντάσεως 7- 8 Bf.

Συγκεκριμένα το K/Zυπέστη κοίλωμα (περίπου 1,5μ ύψος, 5 μ. μήκους και 30 εκ. βάθους) κάτω από το επάνω ζωνάρι πλώρα δεξιά και σε απόσταση 1,40μ από την ίσαλο γραμμή. Στο «LOUIS OLYMPIA» το οποίο προερχόταν από το λιμένα Πάτμου, επέβαιναν  πεντακόσιοι δεκατέσσερις  (514) επιβάτες και τετρακόσιοι σαράντα έξι (446) άτομα πλήρωμα, δεν υπήρξε τραυματισμός. Από το περιστατικόδεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «LOUIS OLYMPIA», μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς και προσκόμισης αντίστοιχου βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

*****

Ακυβέρνητο με τρεις (03) επιβαίνοντες, λόγω μηχανικής βλάβης, έμεινε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το πνευστό σκάφος «ΑΡΙΣΤΟΣ» Σ.Β. 1791, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή ΚΑΤΩ ΓΑΤΖΕΑΣ Ν. Μαγνησίας.

Άμεσα προς παροχή συνδρομής αναχώρησε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ενώ ενημερώθηκε το παραπλέον Α/Κ σκάφος «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΡΑΝΙΑ» Ν.Β. 706  το οποίο εντόπισε το «ΑΡΙΣΤΟΣ» και περισυνέλεξε τους τρεις (03) επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους. Το «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΡΑΝΙΑ»  ρυμούλκησε το «ΑΡΙΣΤΟΣ» με ασφάλεια στο λιμένα ΑΓΡΙΑΣ Βόλου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου απαγορεύτηκε ο απόπλους εν λόγω πνευστού σκάφους.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL