Πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι του Πειραιά και ανάσυρση αλλοδαπού επιβαίνοντα

Πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι του Πειραιά και ανάσυρση αλλοδαπού επιβαίνοντα –Τραυματισμός αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα – Πνιγμός στην Βουλιαγμένη – Εντοπισμός ακυβέρνητης λέμβου στην Σαλαμίνα

 

Σήμερα το πρωί ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για πτώση αυτοκινήτου στη θαλάσσια περιοχή DOCK3, του λιμένα Πειραιά.

Άμεσα στο σημείο μετέβη προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, όχημα ΛΣ – ΕΛ.ΑΚΤ, καθώς και Κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών, από το οποίο  εντοπίστηκε το βυθισμένο όχημα και ανασύρθηκε από αυτό  54χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΤΖΑΝΕΙΟ Νοσοκομείο Πειραιά, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Επίσης με την συνδρομή γερανοφόρου οχήματος ανελκύστηκε το βυθισμένο όχημα.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

==========================

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, κατά την διαδικασία απάρσεως του καταπέλτη του Ε/Γ-Ο/Γ «CRUISEEUROPA» σημαίας Ιταλίας, το οποίο επρόκειτο να αποπλεύσει για Ιταλία και ενώ ο καταπέλτης του βρισκόταν σε ύψος 1μ. περίπου από την επιφάνεια της ράμπας, ένας 34χρονος αλλοδαπός πήδηξε για να εξέλθει του πλοίου, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο πόδι.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και στην συνέχεια στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Φιλιατών για περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

            ==========================

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, 79χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός της πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για νεκροψία – νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

==========================

Σήμερα το πρωί ενημερώθηκε το Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για ακυβέρνητη λέμβο, με τρεις αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Ελευσίνας.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες με όχημα ΛΣ- ΕΛ.ΑΚΤ  στην ευρύτερη περιοχή βορειοδυτικά Σαλαμίνας εντοπίζοντας την λέμβο να πλέει ακυβέρνητη περίπου 100μ. από την ακτή, στη θαλάσσια περιοχή ΜΠΛΕ λιμάνι Σαλαμίνας.

Το ιδιωτικό σκάφος «ΜΟΥΡΙΝΚ ΜΠΟΤ 5» Ν. Ελευσίνας 345, προσέγγισε την προαναφερόμενη λέμβο, περισυλλέγοντας τους τρεις επιβαίνοντες και ρυμουλκώντας την στο λιμάνι της Ελευσίνας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL