Μηχανική βλάβη Ε/Γ-ΤΑΧ «FLYING CAT III» στη Μύκονο και Ε/Γ-Υ/Γ «F/D XV» στην Αλόννησο

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-ΤΑΧ «FLYINGCATIII» στη Μύκονο και Ε/Γ-Υ/Γ «F/DXV» στην Αλόννησο  – Πνιγμοί στην Πρέβεζα, τα Καμένα Βούρλα και τη Βουλιαγμένη

Ενημερώθηκε σήμερα στις 13:50, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-ΤΑΧ «FLYINGCATIII» Ν.Π. 10562, το οποίο είχε καταπλεύσει στον παλαιό λιμένα Μυκόνου, προερχόμενο από Τήνο, και βρισκόταν στη διαδικασία επιβίβασης επιβατών, ότι παρουσιάστηκε αδυναμία εκκίνησης της δεξιάς κύριας μηχανής.

Το «FLYINGCATIII» επρόκειτο να μεταφέρει συνολικά εβδομήντα τέσσερις (74) επιβάτες με προορισμό την Τήνο και τη Ραφήνα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και έκδοσης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

==========================

Ενημερώθηκε σήμερα στις 06:45,η Λιμενική Αρχή Αλοννήσου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «F/DXV» Ν.Π. 8036, ότι κατά την διαδικασία απόπλου από λιμένα Αλοννήσου με προορισμό Β.Σποράδες – Βόλο, διαπιστώθηκε μηχανική βλάβη.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του «F/DXV» μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα ενώ οι δέκα (10) επιβάτες του πλοίου προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

==========================

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑΣ Ν.Πρέβεζας, 70χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη στο Γ.Ν.Ν. Πρέβεζας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός της πρόκειται να μεταφερθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Ιωαννίνων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

==========================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Καμένων Βούρλων Ν.Φθιώτιδας, 80χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Αγίου Κωνσταντίνου.

==========================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Μεγάλου Καβουριού Βουλιαγμένης, λουόμενος άνδρας, περίπου 70 ετών, με γκρίζα μαλλιά και ύψος περίπου 1,65, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Βουλιαγμένης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL