Πνιγμός στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου

Πνιγμός στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου – Ημιβύθιση ρυμουλκού σκάφους στη Θίσβη – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Βόλο –Τραυματισμός λουόμενου στο Ναύπλιο  

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Αγίας Μαρίνας Κορωπίου, 77χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ νεκροψία-νεκροτομή πρόκειται να διενεργηθεί από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Βουλιαγμένης.

=================

Η Λιμενική Αρχή Αντίκυρας ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Δομβραίνας ότι στον όρμο Νούσας Θίσβης Βοιωτίας, είχε ημιβυθιστεί το Ρ/Κ «ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ» Ν.Π. 2001, το οποίο βρισκόταν πλαγιοδετημένο και σε αργία.

Άμεσα η Λιμενική Αρχή Δομβραίνας ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του Ρ/Κ, ενώ τοποθετήθηκε πλωτό φράγμα περιμετρικά του σκάφους προς αντιμετώπιση ενδεχόμενης διαρροής καυσίμων.

Στην περιοχή κατέπλευσε για παροχή τυχόν συνδρομής το Ρ/Κ «ΑΡΤΕΜΙΣ IV» Ν.Π.2793, ενώ από τον ιδιοκτήτη κλήθηκε δύτης.

Προανάκριση διενεργείται από το Υπολιμεναρχείο Αντίκυρας.

=================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στην οδό Αργοναυτών στο Βόλο όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 70χρονο παρέσυρε και τραυμάτισε έναν 82χρονο πεζό, ο οποίος διέσχιζε κάθετα το οδόστρωμα.

Ο 82χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ», όπου παραμένει για νοσηλεία.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργείται προανάκριση. 

=================

Η Λιμενική Αρχή Ναυπλίου ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, ότι στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Καραθώνας τραυματίστηκε 40χρονος κατά τη διενέργεια λουτρού.

Ο 40χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ. Νοσοκομείο Άργους, όπου παραμένει για νοσηλεία.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου.       

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL