Πνιγμοί στην Καλαμάτα, τους Αγ. Θεοδώρους και τη Λάρυμνα

Πνιγμοί στην Καλαμάτα, τους Αγ. Θεοδώρους και τη Λάρυμνα – Ασθένεια ναυτικού σε Φ/Γ πλοίο στη Μήλο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της ανατολικής παραλίας Καλαμάτας, 72χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ νεκροψία νεκροτομή πρόκειται να διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου με έδρα την Κόρινθο.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας.

================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Πευκάκια Αγ. Θεοδώρων, 77χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ νεκροψία νεκροτομή πρόκειται να διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου με έδρα την Κόρινθο.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ίσθμιας.

================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Βλυχάδας Μαλεσίνας Φθιώτιδας, 79χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ νεκροψία νεκροτομή πρόκειται να διενεργηθεί από το Νεκροτομείο Αθηνών.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Λάρυμνας.

================

Η Λιμενική Αρχή Μήλου ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, ότι 55χρονος αλλοδαπός ναυτικός του Φ/Γ «ΣΘΕΝΩ» Ν.Π.11580 είχε μεταβεί σήμερα το πρωί, για προληπτικούς λόγους, συνοδευόμενος από τον Πλοίαρχο του πλοίου, στο Κέντρο Υγείας της Μήλου μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη βραδινές ώρες χθες και ενώ το πλοίο βρισκόταν αγκυροβολημένο εντός του όρμου Αδάμαντα.

Ο 55χρονος, μετά από ιατρική βεβαίωση του Κέντρου Υγείας και χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Σύρου για νοσηλεία.

Από το Υπολιμεναρχείο Μήλου διενεργείται προανάκριση.

================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Πάτρας από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, ένας αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL