Τραυματισμός αλλοδαπής επιβάτιδος του M/V «AEGEAN ODYSSEY» στη Σκιάθο

Τραυματισμός αλλοδαπής επιβάτιδος του M/V«AEGEANODYSSEY» στη Σκιάθο Ακυβερνησία φουσκωτής λέμβου στη Σαλαμίνα – Διακομιδή ασθενούς

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σκιάθου, για περιστατικό τραυματισμού 78χρονης αλλοδαπής επιβάτιδος του M/V«AEGEAN ODYSSEY” σημαίας Μάλτας, το οποίο είχε αγκυροβολήσει έξωθεν του λιμένα Σκιάθου.

Η 78χρονη, ο τραυματισμός της οποίας προκλήθηκε από πτώση στο κατάστρωμα, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Βόλου για περεταίρω ιατρική περίθαλψη.

*****

Ακυβέρνητη, λόγω μηχανικής βλάβης, έμεινε πρωινές ώρες σήμερα, η φουσκωτή λέμβος «ΝΕΜΟ» Λ.Π. 10501-1, με τέσσερις (04) επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους,ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του κόλπου «ΣΕΛΗΝΙΑ» Σαλαμίνας.

Άμεσα στο σημείο κατέπλευσε πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και το σκάφος «ΕΛΕΝΗ» Σ.Π. 468 Γ’,  το οποίο ρυμούλκησε το «ΝΕΜΟ»στον προβλήτα «ΣΕΛΗΝΙΩΝ», όπου η λέμβος προσδέθηκε με ασφάλεια.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν.53, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, 62χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL