Σύλληψη για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Μυτιλήνη – Μεταφορά ασθενούς

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης, κατά τη διάρκεια ελέγχου από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ–Ο/Γ πλοίου,το οποίο επρόκειτο να εκτελέσει δρομολόγιο από λιμάνι Αλεξανδρούπολης για λιμάνι Καμαριώτισσας Σαμοθράκης, 30χρονος, διότι βρέθηκαν να έχει στην κατοχή του κρυμμένα εντός σακιδίου πλάτης δύο πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες στην πρώτη συσκευασία 4,6 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και στην δεύτερη συσκευασία 1,7 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους μαζί με τις συσκευασίες 6,30 γραμμάρια.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

===============

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, από προσωπικό του Λιμενικού Τμήματος Σούδας, μετά τον κατάπλου Ε/Γ–Ο/Γ πλοίου, δύο αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα τα οποία κατά δήλωσή τους τα είχαν αγοράσει έναντι ποσού 200 ευρώ έκαστος.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης.

===============

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, μεταφέρθηκε σήμερα, από το λιμάνι Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης, με πλωτό περιπολικό του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, 71χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL