Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα –

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στη Σκιάθο – Σύλληψη για υποκλοπή μεταφορικού έργου  στην Κέρκυρα  -   Διακομιδές ασθενών
 
Τρεις (03) παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.
          Συγκεκριμένα, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο που επρόκειτο να ταξιδέψει στο εξωτερικό, εντοπίστηκαν  οι ανωτέρω, πρόχειρα κρυμμένοι στα ημιαξόνια του επικαθήμενου, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.
           Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.
 *****
Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Υ/Γ πλοίο από τον Άγιο Κωνσταντίνο στον λιμένα Σκιάθου, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά διαβατήρια, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σκιάθου.
 
 ***** 
Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νέο λιμένα Κέρκυρας 30χρονος για υποκλοπή μεταφορικού έργου από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, κατόπιν καταγγελίας,  κατελήφθη ο ανωτέρω να διενεργεί παράνομη μεταφορά τριών (03) ατόμων με Ι.Χ.Ε όχημα από περιοχή Αχίλλειον προς νέο λιμένα Κέρκυρας.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.
 
 *****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος –Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
23χρονης, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν 53,
36χρονος και 83χρονη, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου,  με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Π 10032.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL