Σύλληψη για ναρκωτικά στην Καβάλα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Καβάλα - Ημιβύθιση σκάφους στη Μαρίνα Ζέας – Πνιγμός στην Μύρινα – Μεταφορές ασθενών

Συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Κεραμωτής, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας 23χρονος, διότι μετά από σωματική έρευνα εντοπίστηκε εντός της τσάντας του μέσα σε νάιλον συσκευασία ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 12,4 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο  Καβάλας, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

================

Εισροή υδάτων, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, παρουσίασε βραδινές ώρες χθες το επαγγελματικό – Α/Κ σκάφος «ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ» Ν.Π. 7870  το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στη Μαρίνα Ζέας, χωρίς επιβαίνοντες, με αποτέλεσμα την ημιβύθισή του.

Από την ημιβύθιση του σκάφους δεν προκλήθηκε τραυματισμός προσώπου, ούτε κινδύνεψαν παραπλήσια σκάφη, ωστόσο προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, διαστάσεων περίπου δέκα πέντε (15) τετραγωνικών μέτρων, αποτελούμενη από ελαφριά διάσπαρτα πετρελαιοειδή  ιριδίζουσας μορφής.

Με μέριμνα του φορέα διαχείρισης του λιμένα τοποθετήθηκε πλωτό αντιρρυπαντικό φράγμα ενώ η λέμβος πρόκειται να ανελκυστεί προς απάντληση των υδάτων.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ζέας.

================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ Μύρινας Ν. Λήμνου, 79χρονος.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Λήμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ πρόκειται να μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μύρινας.

================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, πραγματοποιήθηκαν χθες, οι παρακάτω μεταφορές ασθενών, οι οποίεςέχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 

-          89χρονης, από το λιμάνι Σχοινούσας στο λιμάνι Ηράκλειας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΑΙΟΛΙΑ» Ν.ΛΑΥΡΙΟΥ 453,

-          25χρονης, από το λιμάνι Ιθάκης στο λιμάνι Σάμης Κεφαλληνίας,με τοΕ/Γ–Τ/Ρ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» Ν. Ι.459.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL