Συλλήψεις για ναρκωτικά στον Πειραιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συλλήψεις για ναρκωτικά στον Πειραιά - Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και διακινητών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα – Μεταφορά ασθενούς

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή Ακτή Τζελέπη εντός του κεντρικού Λιμένα Πειραιά, από προσωπικό της τοπικής Λιμενικής Αρχής, δύο 23χρονοι αλλοδαποί, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με φυτικά αποσπάσματα ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 0,6 γραμμαρίων και μία πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 1,2 γραμμαρίων.

Από τη Διοίκηση Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες.

=====================

Συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο λιμάνι εξωτερικού Ηγουμενίτσας από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, ένας 51χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος (camper) και η 42χρονη αλλοδαπή συνοδηγός του διότι, μετέφεραν εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης και κάτω από το κρεβάτι του ανωτέρου οχήματος έξι (06) αλλοδαπούς με σκοπό την παράνομη έξοδό τους για Μπάρι Ιταλίας, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ενώ το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε.

======================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, δύο αλλοδαποί, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας.

======================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, μεταφέρθηκε σήμερα από λιμάνι Ουρανούπολης στο λιμάνι Δάφνης, με πλωτό περιπολικό του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, 34χρονη η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL