Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στην Κέρκυρα –

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στην Κέρκυρα – Τραυματισμός επιβάτη Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στην Ιθάκη – Διακομιδές ασθενών

 

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό οδηγού και συνεπιβάτη δικύκλου σημειώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, επί της παραλιακής οδού Εθνικής Αντιστάσεως στην Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα, Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 22χρονο συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα το οποίο οδηγούσε ένας 15χρονος με συνεπιβάτη έναν 18χρονο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 15χρονου και του 18χρονου, οι οποίοι διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για την παροχή των πρώτων βοηθειών, όπου και παραμένουν νοσηλευόμενοι, ενώ ο 22χρονος συνελήφθη από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, ενώ ο 22χρονος συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα.

 

*****

 

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ιθάκης, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Ρ «ΜΥΘΟΣ» Ν.Π. 10245, ότι 69χρονος αλλοδαπός επιβάτης έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με δήλωση του ανωτέρω επιβάτη, τραυματίστηκε κατά την προσπάθεια λήψης θαλάσσιου λουτρού από το σκάφος, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο (Πόρος Κεφαλληνίας - Βαθύ Ιθάκης - Κιόνι Ιθάκης - Πόρος Κεφαλληνίας).

Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα Βαθέος Ιθάκης, ο 69χρονος αλλοδαπός μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης για την παροχή των πρώτων βοηθειών ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αργοστολίου για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις, όπου και νοσηλεύεται.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος –Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

 

  • 87χρονου, από το λιμένα Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμένα της Αλεξανδρούπολης, με το Α/Κ «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Χ» Ν.Α. 134,

  • 75χρονου , από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ-Δ/Ρ “ΜΥΚΟΝΟΣ ΕΞΠΡΕΣ” Ν.Λ. 260,

  • 76χρονης και 61χρονου, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ “ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ” Ν.Π. 10032,

  • 62χρονου αλλοδαπού, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ -Α/Ψ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν.Ν. 53 και

  • 69χρονου αλλοδαπού, από το λιμένα Πισαετού της Ιθάκης στο λιμένα Σάμης Κεφαλληνίας, με το Ε/Γ -Τ/Ρ “ΟΔΥΣΣΕΑΣ” Ν.Π. 459

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL