Παροχή συνδρομής σε ερασιτεχνικό σκάφος στη λίμνη Ευβοίας

Παροχή συνδρομής σε ερασιτεχνικό σκάφος στη λίμνη Ευβοίας – Συνέχεια  ενημέρωσης σχετικά με το σκάφος  «DIGNITE» σημαίας Γαλλίας – Μεταφορά ασθενούς

 

Η Λιμενική Αρχή Λίμνης ενημερώθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, μεσημβρινές ώρες σήμερα, ότι το ερασιτεχνικό σκάφος «ΣΩΤΗΡΗΣ-ΜΙΜΗΣ» Λ.Χ. 6935, το οποίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή του βόρειου Ευβοϊκού της Λίμνης, είχε ενδεχόμενη μηχανική βλάβη.

Άμεσα στην περιοχή κατέπλευσαν για παροχή βοήθειας πλωτό περιπολικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο εντόπισε το σκάφος και το Α/Κ «ΑΛΚΥΩΝΙΣ» Ν.Αιδ. 70, το οποίο ρυμούλκησε με ασφάλεια το «ΣΩΤΗΡΗΣ-ΜΙΜΗΣ» στο λιμάνι της Λίμνης Ευβοίας.

Μετά από αποκατάσταση της βλάβης, που οφειλόταν σε κακή ποιότητα καυσίμου, εκτελέστηκε δοκιμαστικός πλους με ικανοποιητικά αποτελέσματα.      

================

Συνέχεια ενημέρωσης:

Απέπλευσε, βραδινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Μεγίστης, το σκάφος «DIGNITE» σημαίας Γαλλίας, με προορισμό το λιμένα Αλεξάνδρειας Αιγύπτου.

================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μεταφέρθηκε απογευματινές ώρες σήμερα με το Ε/Γ-Α/Ψ σκάφος «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν.53 από τη Νάξο στη Σύρο 80χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.  

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL