Πνιγμοί στην Πάτρα, στον Βόλο, στη Βοιωτία και στη Ζάκυνθο – Απεγκλωβισμός ατόμων στην Θάσο – Πρόσκρουση σκαφών στο Μεσολόγγι

Πνιγμοί στην Πάτρα, στον Βόλο, στη Βοιωτία και στη Ζάκυνθο – Απεγκλωβισμός ατόμων στην Θάσο – Πρόσκρουση σκαφών στο Μεσολόγγι

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Καλογριά Αχαΐας, 39χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αχαΐας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ παραγγέλθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Π.Π.Γ.Ν. Πατρών η νεκροψία-νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας. 

============================

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Κορωπή Μαγνησίας, 75χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ παραγγέλθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας η νεκροψία-νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου. 

============================

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ΣΑΡΑΝΤΗ Βοιωτίας, 68χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Θηβών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Δομβραίνας του Υπολιμεναρχείου Αντίκυρων. 

============================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Βασιλικού Ζακύνθου, 80χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου. 

============================

Πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θάσου ενημερώθηκε για περιστατικό εγκλωβισμού δύο ατόμων, ηλικίας 46 και 34 ετών αντίστοιχα, στη βραχώδη περιοχή «ΑΓΙΑΣΜΑ» Ιεράς Μονής Αρχαγγέλου Μιχαήλ, νότια της Θάσου, διότι είχαν κατέλθει πεζοί χωρίς ωστόσο να μπορούν να ανέλθουν λόγω κόπωσης και λόγω του εξαιρετικά δύσβατου της περιοχής.

Άμεσα για παροχή βοήθειας αναχώρησε υπηρεσιακό όχημα της τοπικής Λιμενικής Αρχής, ενώ παράλληλα απέπλευσε και το Α/Κ – Ε/Π «ΕΥΑΝΘΟΥΛΑ» Ν.Πρίνου 112, από το οποίο και περισυνελέγησαν τα  δύο άτομα, καλά στην υγειά τους και στην συνέχεια αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στην παραλία Αλυκές.

============================

Πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου  από τον ιδιοκτήτη της λέμβου Σ.Μ. 499, ότι ενώ βρισκόταν στην λέμβο του με ακόμη δύο (02) επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή «ΛΟΥΡΟΣ», δέχτηκε χτύπημα από διερχόμενο ιστιοφόρο «WHITEGAZELLE» σημαίας Μ. Βρετανίας, με τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Από την πρόσκρουση δεν υπήρξε τραυματισμός στους επιβαίνοντες και των δύο σκαφών και δεν παρατηρήθηκε ρύπανση του θαλασσίου περιβάλλοντος.

Άμεσα στην περιοχή μετέβη προσωπικό της τοπικής Λιμενικής Αρχής, από την οποία απαγορεύτηκε ο απόπλους του «WHITEGAZELLE» μέχρι την επιθεώρηση του και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, κατόπιν τούτου μεσημβρινές ώρες σήμερα, επετράπη ο απόπλους του  για συνέχιση πλου.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL