Συνέχεια ενημέρωσης για έλλειμμα σε Παράρτημα Οίκου Ναύτου Λιμενικής Αρχής Κατερίνης

Συνέχεια ενημέρωσης για έλλειμμα σε Παράρτημα Οίκου Ναύτου Λιμενικής Αρχής Κατερίνης  - Διαθεσιμότητα Προϊσταμένου Λιμενικής Αρχής Ζακύνθου - Εξαφάνιση ανήλικης στην Καβάλα

 

Συνέχεια ενημέρωσης:

Με απόφαση του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα για την εν λόγω υπόθεση, ο προϊστάμενος της Λιμενικής Αρχής καθώς και ο εκτελών χρέη Υπολόγου στον Οίκο Ναύτου, μετά την εις βάρους τους άσκηση ποινικής δίωξης από την αρμόδια Εισαγγελία του Ναυτοδικείου Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος τους.

==============================

Όπως ενημερώθηκε η Υπηρεσία μας από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής υπέβαλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ζακύνθου δικογραφία που αφορά σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και σύλληψη μελών της στην περιοχή Ζακύνθου.

Κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση, για το αδίκημα της παραβίασης του Υπηρεσιακού απορρήτου (άρθρο 252 α και β Π.Κ.), χωρίς να συντρέχουν προϋποθέσεις αυτοφώρου, είναι ο Προϊστάμενος της Λιμενικής Αρχής Ζακύνθου.

Με απόφαση του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ο προϊστάμενος της Λιμενικής Αρχής Ζακύνθου τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διετάχθη η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

==============================

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες στις 16/07/2011, η Λιμενική Αρχή Καβάλας, από το Τμήμα Άμεσης Δράσης, ότι στη χερσαία ζώνη «ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑΣ» Καβάλας, μπροστά από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χάθηκε κοριτσάκι 4,5 ετών.

Άμεσα από την Λιμενική Αρχή ξεκίνησαν έρευνες με περιπολικό όχημα και πλωτό, ενώ λίγο αργότερα ενημερώθηκε τηλεφωνικά ο Λιμενικός Σταθμός Ελευθέρων ότι η ανήλικη βρέθηκε από περιπολικό όχημα Α.Σ. Περάμου σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το σημείο εξαφάνισης και είναι καλά στην υγεία της.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL