Τροχαίο ατύχημα στο Βόλο

Τροχαίο ατύχημα στο Βόλο – Πνιγμοί στο Πόρτο Ράφτη και το Τολό – Θάνατος λουόμενης στην Άρτα – Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Τ/Ρ «ΜΠΑΛΟΣ» στην Κίσαμο – Μεταφορά ασθενούς

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στην παραλιακή οδό Αργοναυτών στο Βόλο, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 61χρονο συγκρούστηκε με Ι.Χ.Δίκυκλο μοτοποδήλατο με οδηγό μία 20χρονη.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός της 20χρονης, η οποία διεκομίσθη, για προληπτικούς λόγους, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν.Νοσοκομείου Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ».

Οι δύο οδηγοί υποβλήθηκαν σε έλεγχο μέθης με τη χρήση ηλεκτρονικής συσκευής με αρνητικά αποτελέσματα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

===============

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή «ΑΥΛΑΚΙ» Πόρτο Ράφτη, 81χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών για νεκροψία – νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Μαρκοπούλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας.   

===============

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή Τολού Αργολίδας, 86χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός της πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Κορίνθου για νεκροψία – νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Τολού.   

===============

Η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας ενημερώθηκε από το Λιμενικό Σταθμό Μενιδίου ότι, πρωινές ώρες σήμερα, 79χρονη, η οποία είχε μεταβεί στη θαλάσσια περιοχή Κορωνησίας Άρτας για λήψη θαλάσσιου λουτρού, έχασε τις αισθήσεις της.

Στο σημείο βρισκόταν καρδιολόγος γιατρός ο οποίος της παρείχε τις πρώτες βοήθειες, με αρνητικά αποτελέσματα.

Η 79χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πρέβεζας.     

===============

Η Λιμενική Αρχή Κισάμου ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα από τον κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους «ΜΠΑΛΟΣ» Ν.Π.9108 ότι κατά τη διαδικασία απόπλου παρουσιάστηκε βλάβη στη μίζα της αριστερής κύριας μηχανής.

Το σκάφος αποβίβασε τους 94 επιβάτες του, οι οποίοι στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο Ε/Γ-Τ/Ρ «ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Π.10310 και συνέχισαν το ταξίδι τους για Μπάλο - Γραμβούσα.

Από τη Λιμενική Αρχή Κισάμου απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΜΠΑΛΟΣ» μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και επιθεώρησής του από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων Χανίων.

===============

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μεταφέρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα με το Ε/Γ-Δ/Ρ «ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ» Ν.Σ.965 από το λιμένα Φούρνων στο λιμένα Αγ. Κήρυκου 32χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL