Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα

Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Πνιγμός στη Νέα Μάκρη

 

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στις πύλες εισόδου του νέου λιμένα της Πάτρας από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας 31χρονος αλλοδαπός για παραχάραξη και κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων, διότι είχε στην κατοχή του έξι πλαστά χαρτονομίσματα των εκατό (100) ευρώ.

Από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα πλαστά χαρτονομίσματα.

=================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και οι δύο αλλοδαποί συνεπιβάτες του διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης, μετά από έρευνα προέκυψε ότι το χρησιμοποιηθέν όχημα είχε κλαπεί.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. όχημα.  

=================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Μάτι Νέας Μάκρης 75χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ν.Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός θα μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για νεκροψία-νεκροτομή από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.   

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL