Συνέχεια ενημέρωσης για λαθραία τσιγάρα στην Ηγουμενίτσα

Συνέχεια ενημέρωσης για λαθραία τσιγάρα στην Ηγουμενίτσα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Σαμοθράκη – Πνιγμός στα Παλούκια - Μεταφορά ασθενούς

Συνέχεια ενημέρωσης: ολοκληρώθηκε σήμερα η καταμέτρηση της ποσότητας των λαθραίων τσιγάρων,  από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, παρουσία τελωνειακών υπαλλήλων, η οποία ανέρχεται, για το μεν πρώτο φορτηγό όχημα στα 310.690 πακέτα τσιγάρα και οι δασμοί αυτών στα 990.979,22 , για το δε δεύτερο φορτηγό όχημα στα 311.170 πακέτα τσιγάρα και οι δασμοί αυτών στα 992.510,23 €.

======================

Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο χερσαίο χώρο του λιμανιού Καμαριώτισσας, όταν δίκυκλο που οδηγούσε 19χρονος προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα χωρίς επιβαίνοντες, με αποτέλεσμα τον  τραυματισμό του οδηγού του δίκυκλου.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με πλωτό περιπολικό του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, για την παροχή πρώτων βοηθειών.  

======================

Ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ΑΓΙΟΥ ΗΛΙΑ Νομού ΗΛΕΙΑΣ, 77χρονος.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Παλουκιών.

======================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ., μεταφέρθηκε σήμερα, από το λιμάνι Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης, με πλωτό περιπολικό του Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ., 19χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL