Τραυματισμός αλλοδαπού λουόμενου στο Μούδρο Λήμνου

Τραυματισμός αλλοδαπού λουόμενου στο Μούδρο Λήμνου Παραλαβή ασθενούς από Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίο στο Νυδρί – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα

 

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μούδρου, για περιστατικό τραυματισμού 43χρονου αλλοδαπού λουόμενου, μετά από πτώση του από βραχώδη περιοχή στην παραλία “ΜΙΚΡΟ ΦΑΝΑΡΑΚΙ” ν.Λήμνου.

Άμεσα στο σημείο, μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε, με τη συνδρομή των ανωτέρω, τον 43χρονο, διακομίζοντας τον στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Λήμνου, όπου νοσηλεύεται, εκτός κίνδυνου.

 

*****

 

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νυδρίου, ότι 67χρονος αλλοδαπός επιβάτης του Ε/Γ-Τ/Ρ “ΧΡΙΣΤΙΝΑ” Ν.Λ. 122 το οποίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή “ΦΟΡΜΙΚΟΥΛΑ” Λευκάδας, έχρηζε μεταφοράς σε νοσοκομείο.

Άμεσα στο σημείο, κατέπλευσε πλωτό περιπολικό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., στο οποίο επέβαινε και ιδιώτης ιατρός, παραλαμβάνοντας τον 67χρονο και μεταφέροντας τον στο λιμένα Νυδρίου από όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, για περαιτέρω ιατρική παρακολούθηση.

 

 

*****

 

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες, σήμερα, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 26χρονος μετανάστης, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό, με την άμεση συνέργεια 26χρονης αλλοδαπής, που τον συνόδευε και θα συνταξίδευε μαζί του, η οποία επίσης συνελήφθη.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

*****

 

Συνελήφθη, βραδινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 25χρονος μετανάστης, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL