Σύλληψη για αντίσταση, απείθεια, εξύβριση και απειλή στην Κάρπαθο -

Σύλληψη για αντίσταση, απείθεια, εξύβριση και απειλή στην Κάρπαθο - Πρόσκρουση σκάφους αναψυχής στα Νέα Μουδανιά - Πρόσκρουση Ι/Φ σκάφους στην Ιθάκη - Θάνατος λουόμενου στη Ζάκυνθο

 

 

Για αντίσταση, απείθεια, απειλή και εξύβριση συνελήφθη 52χρονος, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Πηγαδιών Καρπάθου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Προανάκριση διενεργείται από Λιμεναρχείο Καρπάθου, ενώ ο ανωτέρω συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών, απογευματινές ώρες σήμερα, για περιστατικό πρόσκρουσης του αγκυροβολημένου σκάφους αναψυχής ''AGUSIA'' (α.λ.σ.) στη βραχώδη ακτή της παραλίας Αθύτου Χαλκιδικής, χωρίς επιβαίνοντες.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν τα ανωτέρω, ενώ δεν κατέστη δυνατή η ρυμούλκηση ή η πρόσδεσή του σε ασφαλές σημείο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην ανωτέρω δύσκολα προσβάσιμη περιοχή.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ιθάκης, απογευματινές ώρες σήμερα, από τον ιδιοκτήτη του Ι/Φ ''WESTWIND'' σημαίας Γερμανίας ότι, βραδινές ώρες χθες και ενώ βρισκόταν πλαγιοδετημένο στον πλωτό κυματοθραύστη του λιμένα ''ΦΡΙΚΩΝ'', λόγω έντονου κυματισμού προσέκρουσε στον ανωτέρω κυματοθραύστη, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών στο σκάφος.

Από το Λιμεναρχείο Ιθάκης απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''WESTWIND'' μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

 

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΛΑΓΑΝΑ'' στη Ζάκυνθο, 70χρονος αλλοδαπός.

Ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL