Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό των οδηγών στη Χίο – Εντοπισμός και σύλληψη παράνομων μεταναστών στη Σάμο -

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό των οδηγών  στη Χίο – Εντοπισμός και σύλληψη παράνομων μεταναστών στη Σάμο - Κατάσχεση αλιευμάτων στην Καβάλα – Διακομιδή ασθενούς 
 
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό των οδηγών σημειώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, επί της συμβολής της παραλιακής λεωφόρου Αιγαίου με την οδό Νεοφύτου Βαμβά  στην Χίο.
Συγκεκριμένα, δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 23χρονο συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα το οποίο οδηγούσε ένας 25χρονος. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός των δύο οδηγών και η πρόκληση υλικών ζημιών σε αμφότερα οχήματα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου όπου παραμένουν νοσηλευόμενοι. 
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.
 
*****
Πενήντα τέσσερις (54) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή ''ΚΟΥΡΟΥΝΤΕΡΕ'' Σάμου, από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Καρλοβασίου.
Ανωτέρω μετανάστες (27 άνδρες, 11 γυναίκες, 15 ανήλικοι) συνελήφθησαν διότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
Πέντε (05) άτομα ερυθρού τόνου, συνολικού βάρους εκατόν ενενήντα έξι κιλών και τεσσάρων δεκάτων γραμμαρίων (196,6) κατασχέθηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Κεραμωτής, από κλιμάκιο στελεχών του Γραφείου Αλιείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας και της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Ειδικότερα, κατόπιν ελέγχου και διενέργειας αλιευτικής επιθεώρησης, εντοπίστηκε να εκφορτώνεται από  αλιευτικό σκάφος – μηχανότρατα, σε Φ.Ι.Χ. όχημα – ψυγείο, η ανωτέρω ποσότητα αλιευμάτων, κατά παράβαση των εφαρμοστέων μέτρων διατήρησης και διαχείρισης.
Από τη Λιμενική Αρχή Κεραμωτής  κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων κατά του Κυβερνήτη του αλιευτικού σκάφους ενώ τα κατασχεθέντα αλιεύματα πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές σήμερα, με ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από το λιμένα Τήνου προς το λιμένα Σύρου,  22χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL