Ανεκτέλεστα δρομολόγια λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Ανεκτέλεστα δρομολόγια  λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών 
 
Ανεκτέλεστο παρέμεινε το σημερινό δρομολόγιο του Ε/Γ-ΚΑΤ “SEA JET 2” N.Π.10571, με ώρα αναχώρησης 07:00 από λιμένα Πειραιά, για Σίφνο-Μήλο-Φολέγανδρο-Ίο-Θήρα, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.
 
*****
Ανεκτέλεστο παρέμεινε το σημερινό δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΚΟΥΑ ΤΖΙΟΥΕΛ” Ν.Π.11045, με ώρα αναχώρησης 07:00 από λιμένα Σύρου, για Πάρο-Σέριφο-Σίφνο-Κίμωλο-Μήλο, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
 
*****
Ανεκτέλεστο παρέμεινε το σημερινό δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ-ΚΑΤ “ΧΑΙΣΠΙΝΤ 5” Ν.Π.11419, με ώρα αναχώρησης 09:45 από λιμένα Ηρακλείου, για Θήρα-Νάξο-Πάρο-Μύκονο, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.  Για το εν λόγω δρομολόγιο είχαν εκδοθεί 175 εισιτήρια.
 
*****
 
Ανεκτέλεστο παρέμεινε το σημερινό δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ-Κ/Μ “ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΠΡΑΪΝΤ” Ν.Ρ. 46, με ώρα αναχώρησης 08:30 από λιμένα Ρόδου, για Σύμη-Κω-Κάλυμνο-Λέρο-Λειψούς-Πάτμο, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Για το εν λόγω δρομολόγιο είχαν εκδοθεί 208 εισιτήρια επιβατών, 2 αποδείξεις μεταφοράς Ι.Χ.Ε. οχημάτων και 2 για Δ/Κ.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL