Εντοπισμός και σύλληψη παράνομων μεταναστών στη Μήθυμνα -

Εντοπισμός και σύλληψη παράνομων μεταναστών στη Μήθυμνα - Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στους Ωρεούς Ευβοίας - Μη προσέγγιση Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ ''ΜΑΣΤΕΡ ΤΖΕΤ'' σημαίας Κύπρου στο λιμένα Νάξου

 

 

Δεκαέξι (16) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Μήθυμνας, στην περιοχή ''ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ'' Λέσβου.

Ανωτέρω παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

*****

 

Ενημερώθηκαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, οι Λιμενικές Αρχές Αιδηψού και Γλύφας, για περιστατικό ακυβερνησίας του Ε/Γ-Τ/Ρ-Ι/Φ ''ΛΕΝΙΑ'' Ν.Π. 10506, λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη ν. Αργυρόνησου και το λιμένα Ωρεών Ευβοίας.

Άμεσα στην περιοχή κατέπλευσαν πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Τ/Χ ''ΚΡΑΜΠ ΓΟΥΟΛΚΕΡ'' Τ. Ωρεών 51 με επιβαίνοντες στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πευκίου όπου εντόπισαν το ανωτέρω Ι/Φ σκάφος με τους τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.

Το ''ΛΕΝΙΑ'' κατέπλευσε στο λιμένα Ωρεών ρυμουλκούμενο από το ''ΚΡΑΜΠ ΓΟΥΟΛΚΕΡ'', ενώ από το Λιμεναρχείο Αιδηψού απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοίας.

 

*****

 

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νάξου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ ''ΜΑΣΤΕΡ ΤΖΕΤ'' σημαίας Κύπρου, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Μύκονο – Νάξο – Θήρα – Ίο – Μήλο – Σίφνο, ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το πλοίο δεν δύναται να προσεγγίσει το λιμένα Νάξου και ότι συνεχίζει το δρομολόγιό του για λιμένα Θήρας.

Στο λιμένα της Νάξου επρόκειτο να αποβιβασθούν εκατόν είκοσι (120) επιβάτες, ενώ ανέμεναν προς επιβίβαση είκοσι εννέα (29). Οι ανωτέρω πρόκειται να προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL