Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα

 

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα – Συλλήψεις παράνομων

 

 

μεταναστών στην Πάτρα

 

 

 

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, επί της ν.παραλιακής οδού Ηγουμενίτσας, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 52χρονο, προσέκρουσε σε Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε μία 26χρονη.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 52χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

 

 

*****

 

 

Τρεις (03) παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα Πάτρας, από προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα οι ανωτέρω, σε διενεργηθέντα έλεγχο πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, στον ίδιο λιμένα, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 48χρονη αλλοδαπή, η οποία κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα, με την άμεση συνέργεια 48χρονου αλλοδαπού που τη συνόδευε και θα συνταξίδευε μαζί της, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL