Τραυματισμός αλλοδαπού επιβάτη σε Ε/Γ-Υ/Γ στην Πάτμο

Τραυματισμός αλλοδαπού επιβάτη σε Ε/Γ-Υ/Γ στην Πάτμο – Τραυματισμός χειριστή θαλάσσιου μοτοποδηλάτου στη Μύκονο – Παροχή συνδρομής σε Τ/Χ σκάφος στη Σάμο – Σύλληψη παράνομου μετανάστη στην Πάτρα – Μεταφορές ασθενών

Ενημερώθηκε χθες η Λιμενική Αρχή Πάτμου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «ΕΡΑΤΩ» Ν.Π. 11061, ότι 78χρονος αλλοδαπός επιβάτης, ο οποίος είχε επιβιβαστεί νωρίτερα στο εν λόγω σκάφος, τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Ο 78χρονος, μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλαστικό τραύμα κεφαλής.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.       

====================

Ενημερώθηκε χθες η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, από ιδιώτη, ότι ο 19χρονος γιος του και η 16χρονη κόρη του, εκμίσθωσαν από εταιρεία ενοικίασης θαλασσίων μέσων αναψυχής που δραστηριοποιείται στην παραλία Καλό Λιβάδι, jetski, χωρίς να είναι κάτοχοι αδείας χειριστή ταχυπλόου.

Κατά την κυκλοφορία του θαλασσίου μέσου στην ανωτέρω περιοχή, προσέκρουσαν σε αλυσίδα αγκυροβολημένου θαλαμηγού σκάφους, με αποτέλεσμα ο 19χρονος  να τραυματιστεί  και να μεταφερθεί σε ιδιωτικό πολυιατρείο του νησιού.

Από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου ενημερώθηκε άμεσα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου και κατόπιν εντολής, συνέλαβε τον νόμιμο εκπρόσωπο της εκμισθώτριας εταιρείας και αφού απολογήθηκε αφέθηκε ελεύθερος.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου.

                                                      ====================

Ακυβέρνητο έμεινε, βραδινές ώρες χθες, λόγω έλλειψης καυσίμων, στη θαλάσσια περιοχή ΚΑΛΑΜΙ Σάμου, το Τ/Χ «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ» Τ.Σ. 124, με τέσσερις (04) επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.

Άμεσα έσπευσε στην ανωτέρω περιοχή για παροχή συνδρομής πλωτό περιπολικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντοπίζοντας ανωτέρω Τ/Χ και προμηθεύοντάς το με καύσιμα και κατέπλευσε ασφαλώς συνοδεία του πλωτού περιπολικού στο λιμάνι της Σάμου.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία  Λιμενική Αρχή.

====================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ–Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, 45χρονος αλλοδαπός διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

====================

Με μέριμνα τουΚέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος– Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω μεταφορές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

·        46χρονου, από το λιμάνι Κορρησίας Κέας στο λιμάνι Λαυρίου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και

·        57χρονου,από το λιμάνι Παροικιάς Πάρου στο λιμάνι Σύρου,  με το Ε/Γ–Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν. Νάξου 53.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL