Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Κέρκυρα -

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Κέρκυρα  -  Σύλληψη παράνομων μεταναστών στο Φαρμακονήσι  - Εντοπισμός και σύλληψη παράνομων μεταναστών και διακινητή στην Κω – Διακομιδή ασθενούς
 
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό σημειώθηκε, βραδυνές ώρες χθες, στην παραλιακή οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Κέρκυρα, με αποτέλεσμα τον  τραυματισμό του 37χρονο οδηγό λεωφορείου δημόσιας χρήσης (ΛΔΧ) και ευρείες υλικές  ζημιές. 
Συγκεκριμένα, το ανωτέρω όχημα το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο μεταφέροντας δύο (02) επιβάτες, κατά τη διέλευση του από την ανωτέρω περιοχή, παρέκκλινε της πορείας του, πέρασε τη διαχωριστική νησίδα  προσκρούοντας σε κολόνα φωτισμού και διασχίζοντας κάθετα το αντίθετο ρεύμα  κυκλοφορίας, εισήλθε σε χώρο στάθμευσης όπου και προσέκρουσε σε πέντε (05) σταθμευμένα οχήματα Ι.Χ.Ε. προκαλώντας τους υλικές ζημιές. Κατά την σύγκρουση, παρέσυρε ακόμη δύο (02) Ι.Χ.Ε. οχήματα τα οποία στη συνέχεια προσέκρουσαν σε κτίριο προκαλώντας υλικές ζημιές σε κολόνα στήριξής του καθώς και σε δύο (02) γυάλινες βιτρίνες καταστημάτων.
Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν να τραυματισθεί ο 37χρονος οδηγός  του ΛΔΧ, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου παραμένει για περαιτέρω νοσηλεία ενώ οι δύο (02) επιβαίνοντες του λεωφορείου δεν υπέστησαν κανένα τραυματισμό και είναι καλά στην υγεία τους. 
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.
 
*****
Δεκαοκτώ (18) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, βραδυνές ώρες χθες, στις βόρειες ακτές ν. Φαρμακονησίου από την οικεία στρατιωτική φρουρά.
Ανωτέρω μετανάστες (16 άνδρες, 2 γυναίκες) πρόκειται να μεταφερθούν σήμερα, στο λιμένα Λέρου.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λέρου. 
 
*****
Τέσσερις  (04) παράνομοι μετανάστες και ο 65χρονος αλλοδαπός διακινητής τους συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην παραθαλάσσια περιοχή «ΨΑΛΙΔΙ» της ν. Κω, από στελέχη του ΛΣ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Συγκεκριμένα στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής εντόπισαν τον ανωτέρω 65χρονο να αποβιβάζει πλησίον μαρίνας ν. Κω τους ανωτέρω μετανάστες, στερούμενους νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και τους συνέλαβαν.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω, ενώ το ανωτέρω σκάφος κατασχέθηκε.
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη Θάσο στο λιμάνι  Κεραμωτής Καβάλας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΘΑΣΟΥ” Ν.Π.11234, 37χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL