Εντοπισμός και σύλληψη παράνομων μεταναστών στη Ψέριμο

Εντοπισμός και σύλληψη παράνομων μεταναστών στη Ψέριμο - Σύλληψη παράνομου μετανάστη στην Πάτρα – Σύλληψη για εξύβριση στην Πάτρα

 

 

Τριάντα τέσσερις (34) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην ακτή της νήσου Ψερίμου.

Συγκεκριμένα, η Λιμενική Αρχή Καλύμνου, ενημερώθηκε για ύπαρξη ικανού αριθμού επιβαινόντων στην εν λόγω περιοχή και κατόπιν ενεργειών της εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν οι τριάντα τέσσερις (34) μετανάστες με ασφάλεια στο λιμένα Καλύμνου με τη συνδρομή του Ε/Γ-Δ/Ρ ΜΑΝΙΑΪΝ.Κ.224.

Οι ανωτέρω μετανάστες, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, συνελήφθησαν από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Καλύμνου.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καλύμνου.

 

*****

 

Ένας 17χρονος παράνομος μετανάστης συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκε πρόχειρα κρυμμένος στο κενό ανάμεσα στις παλετοθήκες και την καρότσα του επικαθήμενου, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ ο ανωτέρω συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα, λόγω ανηλικότητας.

 

*****

 

Για εξύβριση συνελήφθη 58χρονος οδηγός οχήματος, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο χώρο προσωρινής στάθμευσης φορτηγών οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα ο ανωτέρω προέβη στην απρόκλητη και αναίτια εξύβρισή στελέχους Λιμενικού Σώματος και συνελήφθη.

Προανάκριση διενεργείται, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL