Εντοπισμός και συλλήψεις παράνομων μεταναστών στη Χίο, το Φαρμακονήσι και την Πάτρα -

Εντοπισμός και συλλήψεις παράνομων μεταναστών στη Χίο, το Φαρμακονήσι και την Πάτρα - Διακομιδή ασθενούς

 

Σαράντα πέντε (45) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην παραλία Αγίας Παρασκευής Καστέλλου ν. Χίου, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, σε συνεργασία με Κλιμάκιο Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου.

Ανωτέρω παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

 

*****

 

Τριάντα ένας (31) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, βραδινές ώρες χθες, στο Φαρμακονήσι, και κρατούνται από τα στελέχη της οικείας στρατιωτικής φρουράς μέχρι να μεταφερθούν στη ν. Λέρο.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λέρου.

 

*****

 

Τέσσερις (04) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε διενεργηθέντα έλεγχο πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω πλαστά έγγραφα.

 

*****

Τέσσερις (04) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε διενεργηθέντα έλεγχο πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω πλαστά έγγραφα.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες χθες, από το λιμένα ν. Σίκινου στο λιμένα ν. Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΜΕΛΙΔΩΝΙΑ'' Ν. Λαυρίου 456, 92χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL