Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Νάξο και το Ηράκλειο

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Νάξο και το Ηράκλειο – Πνιγμοί στη Ζάκυνθο και την Λούτσα -  Σύλληψη παράνομου μετανάστη στη Πάτρα – Καθυστέρηση κατάπλου Ε/Γ – Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ» στη Χίο -  Μεταφορά ασθενών

Συνελήφθη, σήμερα στις 14:30, στο λιμάνι της Νάξου, κατά τη διάρκεια ελέγχου από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, μετά την αποβίβασή του από Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο, 17χρονος, διότι βρέθηκε στην κατοχή του, μια πλαστική σακούλα, η οποία περιείχε ακατέργαστη ινδική κάνναβη βάρους 5,7 γραμμαρίων.

Προανάκριση, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νάξου,  ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

==================

Συνελήφθησαν, σήμερα στις 20:00, στο λιμάνι του Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια ελέγχου από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, μετά την αποβίβασή τους από Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο, δύο (02) 18χρονοι, διότι εντοπίστηκε εντός του οχήματός στο οποίο επέβαιναν και συγκεκριμένα μέσα στο ταμπλό, επιμελώς κρυμμένη, μια νάιλον σακούλα, η οποία περιείχε ακατέργαστη ινδική κάνναβη,  βάρους 20,7 γραμμαρίων.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

==================

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, σήμερα στις 14:15, από την παραλία «ΑΛΥΚΩΝ» Ζακύνθου, 82χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ζακύνθου «ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

==================

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, σήμερα στις 17:00, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Λούτσας, 79χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «ΚΑΤ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός θα μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και τοξικολογικής Πανεπιστημίου Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.

==================

Συνελήφθη, σήμερα στις 17.20, στο λιμάνι της Πάτρας, κατά τη διάρκεια ελέγχου από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

==================

Συνελήφθησαν, σήμερα στις 17:55, στο λιμάνι της Πάτρας, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, ένας 30χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος καθώς οι δύο (02) αλλοδαποί συνεπιβάτες του, ηλικίας 27 και 29 ετών αντίστοιχα, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν έναν αλλοδαπό, χωρίς νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ το όχημα  κατασχέθηκε.

==================

Ενημερώθηκε, σήμερα στις 16:30, η Λιμενική Αρχή Χίου, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ» Ν.Π. 10883, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον Πειραιά για Χίο – Μυτιλήνη, ότι ενώ το πλοίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή «ΣΤΕΝΟΥ ΚΑΦΗΡΕΑ» παρουσιάστηκε πρόβλημα στην τροφοδοσία πετρελαίου των κύριων μηχανών, που οφειλόταν σε φράξιμο των φίλτρων, λόγω κακής ποιότητας καυσίμου.

Ενώ το πλοίο έπλεε με μειωμένη ταχύτητα το πλήρωμα του προέβη σε καθαρισμό και αντικατάσταση των φίλτρων και συνεχίστηκε ο πλους κανονικά για λιμένα Χίου.

Το «ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ» κατέπλευσε στη Χίο στις 20:00 αντί της προγραμματισμένης 18:30 με 364 επιβάτες, ενώ απέπλευσε κατόπιν επιθεώρησης από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων  Χίου  στις 20:40 για Μυτιλήνη αντί της προγραμματισμένης 19:00.

==================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. μεταφέρθηκαν σήμερα, με το Ε/Γ – Τ/Ρ «ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Π. 10033, από το λιμάνι  της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, δύο 18χρονες αλλοδαπές, οι οποίες έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL