Εντοπισμός και διάσωση παράνομων μεταναστών και του διακινητή τους στη Μυτιλήνη - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Άνδρο - Μεταφορά ασθενούς

 Εντοπισμός και διάσωση παράνομων μεταναστών και του διακινητή τους στη Μυτιλήνη - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Άνδρο - Μεταφορά ασθενούς
 
  Ένας (01) διακινητής και δεκαεπτά (17) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, από στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, στην θαλάσσια περιοχή ''ΑΚΡΑ ΑΓΡΙΛΙΑ'' της ν. Λέσβου.
   Συγκεκριμένα, δύο πλωτά περιπολικά Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σε προγραμματισμένη περιπολία στα πλαίσια της μεικτής ευρωπαϊκής επιχείρησης ''ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2014'' εντόπισαν, πρωινές ώρες σήμερα, πολυεστερικό μηχανοκίνητο σκάφος με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
    Οι παραπάνω μετανάστες καθώς και ο διακινητής τους μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης όπου και συνελήφθησαν.
      Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.
 
                                                                                    *****
 
   Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες χθες, στην βόρεια προβλήτα λιμένα Γαυρίου ν. Άνδρου. 
  Συγκεκριμένα,  όχημα που οδηγούσε μία 68χρονη και επέβαιναν δύο ακόμη συνεπιβάτες, κατά την αποβίβασή τους από το  Ε/Γ-Ο/Γ ''SUPERFERRY II'' ΝΠ 9939 μετά τον κατάπλου του στον λιμένα,   προσέκρουσε με ταχύτητα στα κιγκλιδώματα του χώρου αναμονής επιβατών και εισήχθη εντός αυτού.
   Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν να τραυματισθεί ελαφρά ένας 77χρονος.
   Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Άνδρου.
 
                                                                                    *****
 
   Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες χθες, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΔΕΛΦΙΝΙ» Ν. Λέρου 56, από το λιμάνι της Πάτμου στο λιμάνι ''Παρθένι'' Λέρου, 37χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL