Ενημέρωση για το Φ/Γ πλοίο “ΜΑΓΔΑ Π” Ν.Π. 12028

Ενημέρωση για το Φ/Γ πλοίο “ΜΑΓΔΑ Π” Ν.Π. 12028

 

 

Πρωινές ώρες, σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πειραιά ενημερώθηκε από την Υγειονομική Υπηρεσία Πειραιά, ότι το Φ/Γ πλοίο “ΜΑΓΔΑ Π” Ν.Π. 12028, ελληνικής σημαίας, πρόκειται να καταπλεύσει απογευματινές ώρες, σήμερα, στο αγκυροβόλιο του κεντρικού λιμένα Πειραιά. Το πλοίο απέπλευσε από τον λιμένα Γουινέας και έχει ως τελικό προορισμό την Ουκρανία.

Σύμφωνα, με τον Πλοίαρχο του Φ/Γ πλοίου “ΜΑΓΔΑ Π”, ένα μέλος του πληρώματος έχει εκδηλώσει συμπτώματα υψηλού πυρετού και πόνου στην πλάτη. Παράλληλα, στο ίδιο πλοίο, έχει διαπιστωθεί ότι άλλο μέλος πληρώματος, Ελληνικής υπηκοότητας, έχει τραυματισθεί στον ώμο.

Λόγω του λιμένα απόπλου του πλοίου η Λιμενική Αρχή του Πειραιά έχει ενημερώσει σχετικά το Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) του Υπουργείου Υγείας, καθώς, επίσης και το Υγειονομικό Τμήμα της Νομαρχίας του Πειραιά, προκειμένου να εκτιμηθεί η σοβαρότητα των περιστατικών και να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες.

Στο πλοίο, το οποίο έχει προορισμό την Ουκρανία, επιβαίνουν συνολικά είκοσι τέσσερα (24) μέλη πληρώματος (10 Έλληνες και 14 αλλοδαποί).


 


 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL