Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα -

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα - Μηχανική βλάβη σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στη Σύρο -

Δύο (02) παράνομοι μετανάστεςεντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα οι ανωτέρω, σε διενεργηθέντα έλεγχο σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο, εντοπίστηκαν κρυμμένοι εντός του επικαθήμενου, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

*****

Δύο (02) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα οι ανωτέρω, σε διενεργηθέντα έλεγχο εντοπίστηκαν να επιχειρούν να επιβιβαστούν σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. Επιπροσθέτως ο ένας εκ των ανωτέρω συλληφθέντων διαπιστώθηκε ότι έφερε κρυμμένη στην παλάμη του αριστερού άνω άκρου του μία λάμα από μαχαίρι μήκους 9,5cm και πλάτους 1,6cm.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

*****

Δύο (02) παράνομοι μετανάστεςεντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα οι ανωτέρω, σε διενεργηθέντα έλεγχο σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκαν σε εμφανές σημείο εντός του επικαθήμενου να στέκονται πίσω από την πόρτα, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ ανωτέρω συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροικατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα, λόγω ανηλικότητας.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σύρου, για περιστατικό μηχανικής βλάβης στο Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΡΤΕΜΙΣ'' Ν.Π. 10317.

Συγκεκριμένα, ανωτέρω πλοίο κατά τη διαδικασία κατάπλου του στο λιμένα Σύρου, προερχόμενο από Άνδρο - Τήνο, παρουσίασε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή. Οι επιβαίνοντες σε αυτό αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και από το Λιμεναρχείο Σύρου απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης.

Το προγραμματισμένο δρομολόγιο του ''ΑΡΤΕΜΙΣ'' την 13.45 χθες για Σέριφο – Σίφνο – Κίμωλο – Μήλο δεν εκτελέστηκε, ενώ οι 15 επιβάτες και τα 01 Ι.Χ., 01 Φ/Γ, 02 Δ/Κ θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL