Εντοπισμός και συλλήψεις παράνομων μεταναστών στο Φαρμακονήσι και τη Σάμο

Εντοπισμός και συλλήψεις παράνομων μεταναστών στο Φαρμακονήσι και τη Σάμο

 

Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Υ/Γ στον Πειραιά

 

 

 

Τριάντα πέντε (35) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα,

 

στις ανατολικές ακτές της ν. Φαρμακονησίου.

Ανωτέρω μετανάστες, στερούμενοι νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, συνελήφθησαν και πρόκειται να μεταφερθούν στη ν. Λέρο, ενώ η μηχανοκίνητη λέμβος στην οποία επέβαιναν, καταστράφηκε.

 

Επίσης, είκοσι τέσσερις (24) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, βραδινές ώρες χθες,

 

στις βορειοανατολικές ακτές της ν. Φαρμακονησίου.

 

Οι ανωτέρω, συνελήφθησαν καθώς στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων και πρόκειται να μεταφερθούν στη ν. Λέρο, ενώ η μηχανοκίνητη λέμβος στην οποία επέβαιναν, καταστράφηκε.

Προανακρίσεις διενεργούνται από το Λιμεναρχείο Λέρου.

 

 

*****

 

Είκοσι εννέα (29) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή “ΚΑΛΑΜΙ” ν. Σάμου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης της περιοχής.

Οι ανωτέρω συνελήφθησαν, διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

*****

 

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το 8ο Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού, του Α' Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΑΘΗΝΑ” Ν.Π. 9824, πως κατά τη διαδικασία επιβίβασης για την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου, προς λιμένες Αίγινας-Αγκιστρίου, διαπιστώθηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΑΘΗΝΑ” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.  

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL