Εντοπισμός και σύλληψη παράνομων μεταναστών στη Μυτιλήνη και την Ηγουμενίτσα

 Είκοσι πέντε (25) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή ''ΚΡΑΤΗΓΟΥ'' ν. Λέσβου, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Ανωτέρω μετανάστες, στερούμενοι νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, συνελήφθησαν.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

 

*****

Δέκα (10) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή “ΒΑΤΕΡΩΝ” ν. Λέσβου, από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Πλωμαρίου.

Ανωτέρω μετανάστες, στερούμενοι νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, συνελήφθησαν.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

*****

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 35χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφερε μια 30χρονη και τα ανήλικα τέκνα τους, για τους οποίους καθώς επίσης και για τον εαυτό του κατείχε και επέδειξε πλαστά διαβατήρια, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, συνελήφθησαν οι ανωτέρω αλλοδαποί ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

 

*****

Δύο (02) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα οι ανωτέρω, σε διενεργηθέντα έλεγχο εντοπίστηκαν να επιχειρούν να επιβιβαστούν σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, στερούμενοι νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL