Θαλάσσια ρύπανση στο Ρέθυμνο

Θαλάσσια ρύπανση στο Ρέθυμνο – Συνέχεια ενημέρωσης για την ανεύρεση πτώματος άνδρα αγνώστων στοιχείων στη Βουλιαγμένη την 27/07/2011– Σύλληψη παράνομου μετανάστη στη Σάμο – Ανεύρεση τμήματος αεροσκάφους στην Καλαμάτα – Πνιγμοί στην Καλαμάτα και τους Ωρεούς – Μεταφορά ασθενούς

Σήμερα, στις 10:15, προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Ρεθύμνου, κατά την εκτέλεση περιπολίας στην περιοχή «ΠΑΝΟΡΜΟΥ» Δήμου Μυλοποτάμου, διαπίστωσε διαρροή ποσότητας αστικών λυμάτων, από αγωγό της ΔΕΥΑ.

Η ανωτέρω ρύπανση είχε ανακοπεί, ενώ υπήρχε έντονη δυσοσμία και ενημερώθηκε η ΔΕΥΑ Μυλοποτάμου για την οριστική αποκατάσταση της βλάβης του δικτύου της, καθώς και οι Υπηρεσίες Περιφερειακής Ενότητας για τις κατά αρμοδιότητα ενέργειές τους.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

======================

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναγνωρίστηκε, από συγγενικά πρόσωπα, το πτώμα άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος είχε ανασυρθεί από τη θαλάσσια περιοχή Λιμανάκια Βουλιαγμένης την 27/07/2011.

Πρόκειται για 61χρονο ημεδαπό.

======================

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Σάμου, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 21χρονος αλλοδαπός διότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Σάμου για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις, ενώ από το Λιμεναρχείο διενεργείται προανάκριση.

=====================

Πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, ενημερώθηκε από τον κυβερνήτη του Α/Κ σκάφους «ΝΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ» Σ.Κ. 237, ότι στη θαλάσσια περιοχή ΜΠΟΥΚΑΣ Μεσσήνης, κατά τη διάρκεια αλιείας, ανέσυρε με τα δίχτυα του τμήμα από αεροσκάφος, το οποίο και μετέφερε  στο λιμάνι ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ.

Από τη Λιμενική Αρχή Καλαμάτας ενημερώθηκε η 120 Π.Ε.Α., η οποία πρόκειται να παραλάβει το παραπάνω τμήμα.

======================

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ανατολικής παραλίας Καλαμάτας, 78χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου για νεκροψία – νεκροτομία.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Καλαμάτας.

======================

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΕΦΑΛΕΣ» Ευβοίας, 79χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για νεκροψία – νεκροτομία.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ωρεών.

======================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. μεταφέρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν. 53, από το λιμάνι της Ανάφης στο λιμάνι της Θήρας, 30χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL