Τραυματισμός επιβάτιδος σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στην Ικαρία –

Τραυματισμός επιβάτιδος σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στην Ικαρία – Ακυβερνησία Ε/Γ- Δ/Ρ σκάφους στην Ιερισσό–Εντοπισμός και σύλληψη παράνομων μεταναστών στη  Χίο
 
Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ευδήλου Ικαρίας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ” Ν.Π. 10882 για περιστατικό τραυματισμού 63χρονης επιβάτιδος.
Συγκεκριμένα, λίγο πριν τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα,   η 63χρονη τραυματίστηκε μετά από πτώση κατά τη διάρκεια μετακίνησης της μέσα στο σαλόνι του πλοίου.
Η ανωτέρω διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ικαρίας για την παροχή   των πρώτων βοηθειών, όπου παραμένει νοσηλευόμενη ενώ πρόκειται να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο των Αθηνών,  για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Ευδήλου Ικαρίας. 
*****
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Δάφνης, από τον Κυβερνήτη του Ε/Γ- Δ/Ρ “ΣΟΦΙΑ” Ν.Ιερισσού 136, για περιστατικό ακυβερνησίας του σκάφους λόγω βλάβης στα ηλεκτρολογικά όργανα χειρισμού του ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Ανδρέα Αγίου Όρους με είκοσι δύο (22) επιβάτες κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου του δρομολογίου από Ιερισσό για Λιμένες Αγίου Όρους. 
Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν, πλωτό περιπολικό Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., το ΕΡ/ΚΟ  “ΒΗΜΑΤΑΡΙΣΣΑ” Τ.Ι.181 καθώς και το Α/Κ “ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ” Ν.Ι. 132 τα οποία εντόπισαν το “ΣΟΦΙΑ” με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους. Το Α/Κ “ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ” ρυμούλκησε το “ΣΟΦΙΑ”το οποίο στη συνέχεια κατέπλευσε αυτοδύναμα συνοδεία του πλωτού περιπολικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  ασφαλώς στο λιμένα Ιερισσού όπου και αποβιβάστηκαν οι επιβάτες του.
Από τη Λιμενική Αρχή Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ- Δ/Ρ “ΣΟΦΙΑ” Ν.Ιερισσού 136, μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας. 
 
*****
Τριάντα δύο (32) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες, στην περιοχή ''ΑΓΙΑ ΦΩΤΙΑ'' Χίου, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Ανωτέρω μετανάστες, στερούμενοι νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, συνελήφθησαν, ενώ πρόκειται να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ» για διενέργεια προληπτικών ιατρικών εξετάσεων. 
Προανάκριση  διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL